Wednesday, April 27, 2011

Lelaki Kacak VS Lelaki H0doh ??

 contoh lelaki kacak;
hemcem kan3x?? omg^___^



contoh lelaki hodoh tak cantik ??
tukar penggunaan ayat la supaya lebih kiut
teheee ^___^
alamak?? ada sape yang kenal ke??
aku main search dari google ja ni, jadi sila salahkan mr.google ya
muehehehehe


 jom baca kisah lelaki kacak dan lelaki tak cantik =>


Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool giler...
Kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...


Kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
Kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
Perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!


Kalau lelaki handsome menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
Kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...


Kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: sepadan sangat...
Kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan tuh!


Kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
Kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
Perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...


Kalau lelaki handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
Kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
Perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...


Kalau lelaki handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
Kalau lelaki tak handsome bawa BMW
Perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...


Kalau lelaki handsome tak mau bergambar
Perempuan akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
Kalau lelaki tak handsome tak mau bergambar
Perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...


Kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
Kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....


Kalau lelaki handsome bersedih hati
Perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
Kalau lelaki tak handsome bersedih hati
Perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni?




nota coklet : ini adalah entri gurau2x manja je ya.. sila jangan ambil hati ^^ sebenarnya bukan paras rupa yang melambang sifat anda tapi kelakuan andalah yang menjelaskan semuanya ;)







11 insan doakan kebahagiaanku:

penaberkala said...

sungguh zalim
diskriminasi
kesian la kat lelaki yg tak handsome macam ak,hahaa

sweet stalker said...

haha, kelakarlah! sumpah tergelak bace niy.. huu

qudwa said...

nice entry...tulah wanita sbnarnye...hahaha..(>___<)

nub said...

mentang2 aku x hensem...


hahahaha

syuwai said...

@penaberkala

muahahaha

syuwai said...

@sweet

terimakasih sb menyukai..hehe

syuwai said...

@qudwa

ishk, bukan semua la..ehehe

syuwai said...

@nub

wah~ akhirnya hang mengaku jugak tak hencem ya..

miahahaha

DiDa Licious said...

Thumbs up for this entry!!!
visits u...

Cinoi said...

Wahaha ada yg betul. Ada yang tidak. Tapi lawak ni.
Read bout this before, lebih kurang la mcm ni, somewhere. Kelakar

syuwai said...

@cinoi

lawak kan, tu la nak share..hehe

 

Copyright © 2011 Reserved to Bukan Cerita Tentang Coklat Design with love by CikBulat